Vile – zidna dekoracija za dečije sobe

Original poklon za bebe i malu decu, ukras na zidu sa kojim se mogu igrati…??✨

Cvetne Vile su mala stvorenja koja žive u dnu bašte, livade, u udaljenim močvarama… Kad god seme proklija, Cvetna Vila se rodi. Svaka Cvetna Vila živi i spava u svom izabranom cvetu, dužna je da ga pazi, održava ga jakim i zdravim, obezbeđuje mu dosta sunca i vode. Najbolje vreme da je vidite je sumrak, ponoć ili neposredno pred izlazak Sunca i to u noći uoči leta, kada Vile imaju svoj najlepši bal od svih koje priređuju tokom godine. Jako vole muziku i ples…Ne vole da budu otkrivene, sramežljive su, vešto se kriju vilinskom prašinom. Imaju izuzetno osetljive uši i brzo se sklupčaju i transformišu u cvet jer nose odeću od listova i latica. Ako ste baš rešeni da je vidite, ostavite malo mleka i šećera noću, pred njihov bal. I pažljivo posmatrajte…??

Gospođa koja ih pravi od pustovane vune i koja mi je ovo ispričala, izrađuje ih po principima Waldorf pedagogije, bez lika, da ih deca, uz pomoć mašte,  sama zamišljaju…

Papučice su veoma blagorodne za male nožice, vuna je antibakterijska, drži toplotu, podstiče cirkulaciju, koža diše a ima i umirujući efekat…?

 

Sa instagram-a

28.1k pratilaca ne može biti slučajno